maandag 28 juni 2010

Een zalig zondaagje aan de Lek

Eindelijk is het zo ver. De zon is en blijft. De eerste klachten van de hitte doen de 40 dagen sneeuw van een klein half jaar geleden gemakkelijk vergeten toen iedereen verzuchtte naar wat zon en warmte.

Erik en ik zaten net geinstalleerd om de F1 Grand Prix van Europa in Valencia te gaan kijken, toen Frank belde of we wat verkoeling wilden gaan zoeken bij de Lek. Op dat moment vloog Webber vol op de achterkant van Kovalainen wat eindigde in een spectaculaire achterwaartse salto non-mortale boven de 200 km/h. Dat was genoeg F1 sensatie voor de dag en het besluit om naar de Lek te gaan was genomen.
Bekijk hieronder de Crash van Webber





Stiekem hadden we er natuurlijk al op gehoopt dat Frank met zijn onlangs aangeschafte Pontiac Firebird zou voorrijden en het kon uiteraard niet anders zijn op zo'n prachtige zomerdag. Met een koelbox vol bier stapten we snel in en kon de rit beginnen naar het strandje. Na een snelle rit erheen, smachtend naar wat fris water en wat biertjes ter plekke was het tijd voor de terug rit. Nadat Erik shotgun callde bij Frank, reed ik mee met Ralf en filmde nog wat uit de auto.
Zie Hieronder een filmpje met Franks Firebird.




Ook is het idee ontstaan om de HUIS shirts snel te laten maken. Stemmen voor wat er op het shirt moet komen kan via de HUIS hyves

Geen opmerkingen: