maandag 25 februari 2008

What Happened at HUIS!?

Ook al is er weinig bericht over geweest in mijn blog, toch hebben we zeker niet stil gezeten.

Zo hebben we een waslijst met klussen samengesteld die we willen gaan doen in het kader van 'Renovatie HUIS' zodat we het aankomend 3-jarig HUISjubileum in gepaste stijl kunnen vieren.























We zijn begonnen met buiten alles op te ruimen en overbodig hout en afval te verbranden. De vlam van het vuur brandt al bijna 3 dagen non-stop en de as is zelfs door een nacht regen nog niet gedoofd haha. Dat is nog eens een lekker fikkie stoken.



















Ook kwamen we bij het opruimen nog iets tegen waar we een mooie herinnering aan te danken hebben. In de zomer twee jaar geleden terugrijdend van tentfeest Vlist hadden we deze glasfles als souvenir op de kop getikt en helemaal mee gesjouwd naar HUIS toe. Na daar te zijn gearriveerd en het vuur weer opgestookt te hebben leek het ons niet meer dan logisch om de fles er even in te deponeren. Het plaatje hiernaast geeft een klein beetje een beeld van wat er toen gebeurde. Vreemd genoeg vonden we de gasfles voor de helft intact.

Natuurlijk hebben we ook nog Jesse's verjaardag die op dinsdag 12 februari viel, de zaterdag erop grondig gevierd in zijn nieuwe huis in Hilversum. Nog nooit is een HUIS zo erg uitgeleefd en toch vrijwel schadeloos ermee weg gekomen. Het cadeau dat we met HUIS met zijn allen hebben gegeven was niets minder dan een konijnenhok met daarin de twee dwergkonijntjes JIMI (afgeleid van HENDRIX) en JIM (afgeleid van MORRISON). Ze leven nog steeds door de goede verzorging die ze bij Jesse genieten (*kuch* *kuch*).

Binnenkort komt daar ook nog een foto van :). Die heb ik echter op het moment nog niet.

En dan wil ik graag nog afsluiten met de blijde mededeling dat er vandaag wéér twee lammetjes geboren zijn. Niet dat dat misschien zo interessant is, maar het moet ons wel des te blijer stemmen, want het is nu zeker....DE LENTE KOMT ERAAN. En iedereen weet wat er na de lente komt...juist...de zomer.

Nog even en het donker stelt geen grenzen meer aan onze dagelijkse bezigheden, ik kan haast niet wachten iig.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geniaal! De volgende gasfles gaat op de VU in de fik! :P Rustig aan daar in Hastreg;)

Kevin zei

Haha voor je het weet staan de bruine lijers bekend als een terreur organisatie ;)